Loading...

Kategoritë

Shërbimi “Emigres DPS

Për një shërbim edhe më të mirë për ju, Emigres ka krijuar shërbimin DDPS (Design, Proposals & Solutions). Duke na vizituar në showroom-in tonë, së bashku me përmasat e shtëpisë suaj (ose planimetrin), si dhe duke përzgjedhur stilin dhe ngjyrat tuaja të preferuara, arkitektët tanë me eksperiencë shumëvjecare në fushën e arredimit, do të përgatisin idetë dhe zgjedhjet e produkteve më të mira për ju dhe preferencat tuaja.

Na Kontaktoni

Rreth Nesh

Emigres me një eksperiencë 20 vjecare si dhe me ekspozitën më të madhe 6200 m2 në fushën e arredimit dhe të mobilimit të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme, vazhdon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh, ku ndërthurja e detajeve, përcakton funksionalitetin, si dhe një mënyrë që përcakton stilin e jetës.

Kualiteti – bazuar në të dyja termat, fortësia dhe jetëgjatësia e materialeve janë besueshmëria që kompania jonë ofron, sepse ne besojmë në produktet që ofrojmë në sajë të partnerëve tanë ndërkombëtarë si dhe në stafin tonë.

Gjithkush tek Emigres beson se shtëpia është vendi ku nisemi dhe kthehemi, është pikë reference, vendi ku relaksohemi dhe takojmë shokët dhe të dashurit tanë, prandaj ne ndjejmë nevojën të dekorojmë hapsirën tuaj në bazë të kërkesave dhe nevojave sa më mirë të jetë e mundur.

Na Vizitoni! Vërejtjet dhe sugjerimet tuaja kthehen në obligim për ne. (Lexo më shumë)

Kontakt

Për më shumë informacion rreth produkteve tona, na kontaktoni në +355 68 90 400 70, me e-mail në info@emigres.al ose në Live Chat me një nga përfaqësuesit tanë të disponueshëm aty për ju.

Live Chat

Adresa

Na Ndiqni:

Pllaka Partnerët:

Mobilje Partnerët:

Hidrosanitare Partnerët: