Keni Pyetje? Na Kontaktoni:

Emigres me një eksperience 25 vjecare si dhe me ekspoziten me të madhe 6200 m2 në fushen e arredimit edhe të mobilimit të ambjenteve të brendëshme dhe të jashtme vazhdon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh ku ndërthurja e detajeve, përcakton funksionalitetin, si dhe një mënyre që përcakton stilin e jetës.

Kualiteti – bazuar në të dyja termat, fortësia dhe jetëgjatësia e materialeve janë besueshmëria që kompania jonë ofron, sepse ne besojmë në produktet që ofrojme në saje të partnerëve tanë ndërkombëtare si dhe në stafin tone.

Gjithkush tek Emigres beson se shtëpia është vendi ku nisemi dhe kthehemi, është pikë reference, vendi ku relaksohemi dhe takojmë shokët dhe të dashurit tanë, prandaj ne ndjejmë nevojen të dekorojmë hapësiren tuaj në bazë të kërkesave dhe nevojave sa më mirë të jetë e mundur.

Na vizitoni! Verejtjet dhe sugjerimet tuaja kthehen në obligim per ne.

EMIGRES Sh.p.k

Investime:

Emigres ka disa investime dhe partneritete në fusha të ndryshme të biznesit si:

Credins Bank ( Aksioner )

Credins Leasing ( Aksioner )

City Park Shopping Mall ( Aksioner )

SiCRED Insurance Company ( Aksioner )

Radika 5 Stars Resort – Mavrovo, Macedonia ( Aksioner )

Emigres S. A. – Thessaloniki, Greece ( Aksioner )

Wine-Bar ALCORA ( Aksioner )

Partnerë të Besueshëm:

Emigres Sh.p.k me një eksperiencë disa vjecare në tregtimin e pllakave, mobiljeve, hidrosanitareve etj. ka krijuar partneritete me disa nga firmat më prestigjoze të kësaj fushe:

Pllaka

Mobilje

Hidrosanitare

Hidroizolues

Keni Pyetje? Na Kontaktoni: