Emigres disponon nje shumellojshmeri hidrosanitaresh per ambiente dhe raste te ndryshem te shtepise tuaj. Ju mund te shikoni koleksionet tona ne varesi te cdo ambienti ose rasti duke zgjedhur ate qe deshironi me poshte:

Shërbimi “Emigres DPS

Për një shërbim edhe më të mirë për ju, Emigres ka krijuar shërbimin DDPS (Design, Proposals & Solutions). Duke na vizituar në showroom-in tonë, së bashku me përmasat e shtëpisë suaj (ose planimetrin), si dhe duke përzgjedhur stilin dhe ngjyrat tuaja të preferuara, arkitektët tanë me eksperiencë shumëvjecare në fushën e arredimit, do të përgatisin idetë dhe zgjedhjet e produkteve më të mira për ju dhe preferencat tuaja.

Na Kontaktoni