Pllaka

>Pllaka
Pllaka 2020-05-11T18:37:15+00:00

Emigres disponon nje shumellojshmeri pllakash per ambiente dhe raste te ndryshem. Ju mund te shikoni koleksionet ne varesi te cdo ambienti ose rasti duke zgjedhur ate qe deshironi me poshte:

Shërbimi “Emigres DPS

Për një shërbim edhe më të mirë për ju, Emigres ka krijuar shërbimin DDPS (Design, Proposals & Solutions). Duke na vizituar në showroom-in tonë, së bashku me përmasat e shtëpisë suaj (ose planimetrin), si dhe duke përzgjedhur stilin dhe ngjyrat tuaja të preferuara, arkitektët tanë me eksperiencë shumëvjecare në fushën e arredimit, do të përgatisin idetë dhe zgjedhjet e produkteve më të mira për ju dhe preferencat tuaja.

Na Kontaktoni
preloader